Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ganxets de reus (485928) - pampambcn (1365727) » 681217368: T67/J14/VI

Liga 681217368 Información oficial sobre el partido 681217368 en Hattrick

27.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 14 / VI.329 (14647)

ganxets de reus Alineación oficial del equipo 'ganxets de reus' en el partido 1 - 1 pampambcn Alineación oficial del equipo 'pampambcn' en el partido
0 - 1 José Luis Félix Rosa (17')
Fabio Cecchi (70') 1 - 1
ganxets de reus Alineación oficial del equipo 'ganxets de reus' en el partido 1 - 1 pampambcn Alineación oficial del equipo 'pampambcn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ganxets de reus Alineación oficial del equipo 'ganxets de reus' en el partido 1 - 0 pampambcn Alineación oficial del equipo 'pampambcn' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ganxets de reus

Goles Goles

  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Fabio Cecchi, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Al minut 5, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

pampambcn

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a pampambcn prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en José Luis Félix Rosa.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 21, tothom va saber perquè en Dominique Payet era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 286 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 41, un contraatac del pampambcn no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Jérémy Bar perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): pampambcn van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 57, però Gerold Hauck va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): Al minut 32 en Luis Alberto Vega va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.