Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Guazamara (1419236) - STEAUA DE CAMPAMENTO (1419878) » 681216740: T67/J11/VI

Liga 681216740 Información oficial sobre el partido 681216740 en Hattrick

06.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 11 / VI.318 (14636)

U.D. Guazamara Alineación oficial del equipo 'U.D. Guazamara' en el partido 1 - 4 STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido
0 - 1 Sławosz Samiec (12')
0 - 2 Wieger Bokdam (24')
0 - 3 Jesse Tuokko (31')
0 - 4 Kristof Vanmaele (76')
Rövşən Ələsgərli (87') 1 - 4
U.D. Guazamara Alineación oficial del equipo 'U.D. Guazamara' en el partido 1 - 4 STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.D. Guazamara Alineación oficial del equipo 'U.D. Guazamara' en el partido 2 - 2 STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,3 % 57,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Guazamara

Goles Goles

  • 101 Minuto 87 (Gol por el centro): Rövşən Ələsgərli de Guazamara va demostrar les seves habilitats al minut 87 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jyri-Pekka Kuparinen no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Renaat Moreel estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 203 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Felipe Bedoya no oblidarà el que li va passar durant el minut 37. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Renaat Moreel no s'ho podia creure.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Rövşən Ələsgərli va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Samba Thiam rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 286 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 84 minuts, el Guazamara va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yoeri Francke de Guazamara la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

STEAUA DE CAMPAMENTO

Goles Goles

  • 170 Minuto 12 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Sławosz Samiec al minut 12 va permetre a CAMPAMENTO prendre avantatge per 0 - 1.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Wieger Bokdam va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 24, i va fer pujar el 0 - 2 per a CAMPAMENTO.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Jesse Tuokko de CAMPAMENTO va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 31. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 76 (Gol de penalti): Al minut 76 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de CAMPAMENTO, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Kristof Vanmaele va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 José Aníbal da Guia Jr. va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Wieger Bokdam, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després de 83 minuts, Jake Krause va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però José Aníbal da Guia Jr. va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Jake Krause, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 86 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. CAMPAMENTO va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Jyri-Pekka Kuparinen de CAMPAMENTO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alen Benedejčič.