Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salamander's Beer (485458) - Chirpial Team (1579678) » 681215646: T67/J4/VI

Liga 681215646 Información oficial sobre el partido 681215646 en Hattrick

18.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 4 / VI.299 (14617)

Salamander's Beer Alineación oficial del equipo 'Salamander's Beer' en el partido 2 - 4 Chirpial Team Alineación oficial del equipo 'Chirpial Team' en el partido
0 - 1 Héctor Guexar (8')
0 - 2 Altuğ Enes (22')
Reza Parastouei (39') 1 - 2
1 - 3 Ciprian Marinescu (60')
1 - 4 Achi Chefetz (75')
Sjeng Boons (77') 2 - 4
Salamander's Beer Alineación oficial del equipo 'Salamander's Beer' en el partido 2 - 4 Chirpial Team Alineación oficial del equipo 'Chirpial Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Salamander's Beer Alineación oficial del equipo 'Salamander's Beer' en el partido 1 - 3 Chirpial Team Alineación oficial del equipo 'Chirpial Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,4 % 1,6 % 84,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salamander's Beer

Goles Goles

  • 101 Minuto 39 (Gol por el centro): El Salamanders no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Reza Parastouei es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 103 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els seguidors del Salamanders van tornar a saltar d'alegria al minut 77. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Sjeng Boons que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Kamil Rác va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 28 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Clemente Donzelli no s'ho podia creure.

Chirpial Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Héctor Guexar va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22, un xut de Altuğ Enes des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 60, Chirpial va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ciprian Marinescu.
  • 115 Minuto 75 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 75 minuts de joc, Achi Chefetz, corrent com un esperitat, superà primer Jean-Roch Vachet per velocitat, i després el porter posant el 1 - 4 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ilari Kervinen. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): Marian Radu quasi marca en una jugada assajada de córner que Achi Chefetz havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Héctor Guexar va entorpir al marcador d'en Joaquín Reyes per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 206 Minuto 49 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Altuğ Enes va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50 Bryan Bonnard va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Achi Chefetz, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 216 Minuto 55 (Ocasión evento especial rápido + pase): Héctor Guexar va marxar per velocitat al minut 55 i va fer una passada de la mort a Achi Chefetz, però aquest va fallar.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Tjalling Dietvorst quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Bryan Bonnard, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Ilari Kervinen, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 82 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Chirpial va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Marian Radu de Chirpial va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.