Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bilbo team (1332949) - C.N Pabellon Ourense (125894) » 681210927: T67/J14/VI

Liga 681210927 Información oficial sobre el partido 681210927 en Hattrick

27.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 14 / VI.214 (14532)

Bilbo team Alineación oficial del equipo 'Bilbo team' en el partido 0 - 1 C.N Pabellon Ourense Alineación oficial del equipo 'C.N Pabellon Ourense' en el partido
0 - 1 Rafael Bissat (43')
Bilbo team Alineación oficial del equipo 'Bilbo team' en el partido 0 - 1 C.N Pabellon Ourense Alineación oficial del equipo 'C.N Pabellon Ourense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bilbo team Alineación oficial del equipo 'Bilbo team' en el partido 2 - 3 C.N Pabellon Ourense Alineación oficial del equipo 'C.N Pabellon Ourense' en el partido
Tiene mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,4 % 10,5 % 66,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bilbo team

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Adrian Cernat va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49, Cristian Puglia quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abdelouakil Boubbou.

C.N Pabellon Ourense

Goles Goles

  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Rafael Bissat va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Emil Majszyk de Pabellon, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 38, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): En Álmos Nátor va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pabellon que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jason Butterfield, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Álmos Nátor, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Álmos Nátor va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 César Luis Perednik va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Rafael Bissat, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Walter Di Benedetto de Pabellon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.