Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sector One (1431885) - This Is The End Football Club (1590413) » 681210903: T67/J8/VI

Liga 681210903 Información oficial sobre el partido 681210903 en Hattrick

16.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 8 / VI.214 (14532)

Sector One Alineación oficial del equipo 'Sector One' en el partido 1 - 3 Xerez Deportivo F.C Alineación oficial del equipo 'Xerez Deportivo F.C' en el partido
0 - 1 Judas Bermúdez (38')
0 - 2 Judas Bermúdez (66')
Juan Vizco (81') 1 - 2
1 - 3 Alexey Bordyugov (83')
Sector One Alineación oficial del equipo 'Sector One' en el partido 1 - 3 Xerez Deportivo F.C Alineación oficial del equipo 'Xerez Deportivo F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sector One Alineación oficial del equipo 'Sector One' en el partido 2 - 0 Xerez Deportivo F.C Alineación oficial del equipo 'Xerez Deportivo F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sector One

Goles Goles

  • 103 Minuto 81 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Juan Vizco va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En José Villoldo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Viktor Bork va estar a punt d'avançar els locals al minut 26 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Paolo 'Pippo Mio' Ghisi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 61 minuts, en Viktor Bork no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): José Villoldo va estar a punt d'empatar per a Sector quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Leopoldo Cativa va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Sector va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Władysław Rant va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Paolo 'Pippo Mio' Ghisi va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 82, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Mário Eusébio Martins de Sector va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Xerez Deportivo F.C

Goles Goles

  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): En Judas Bermúdez va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 66 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Judas Bermúdez de Deportivo va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 142 Minuto 83 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 83 minuts quan Alexey Bordyugov va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 3 per a Deportivo.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dario Comina de Deportivo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.