Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.Logroñés S.A.D. (118100) - Bilbo team (1332949) » 681210893: T67/J5/VI

Liga 681210893 Información oficial sobre el partido 681210893 en Hattrick

25.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 5 / VI.214 (14532)

C.D.Logroñés S.A.D. Alineación oficial del equipo 'C.D.Logroñés S.A.D.' en el partido 3 - 0 Bilbo team Alineación oficial del equipo 'Bilbo team' en el partido
Danylo Golovenko (11') 1 - 0
Tejo Iwan (26') 2 - 0
Valdis Kantiņš (37') 3 - 0
C.D.Logroñés S.A.D. Alineación oficial del equipo 'C.D.Logroñés S.A.D.' en el partido 3 - 0 Bilbo team Alineación oficial del equipo 'Bilbo team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D.Logroñés S.A.D. Alineación oficial del equipo 'C.D.Logroñés S.A.D.' en el partido 2 - 0 Bilbo team Alineación oficial del equipo 'Bilbo team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Logroñés S.A.D.

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Danylo Golovenko de C.D.Logroñés aconseguir un gol al minut 11 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): C.D.Logroñés va aconseguir el 2 - 0 quan Tejo Iwan va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Amb 37 minuts jugats, en Valdis Kantiņš va augmentar l'avantatge de C.D.Logroñés a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Joseba Ventura de C.D.Logroñés va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Olavo Oiticica que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Olavo Oiticica va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del C.D.Logroñés van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Joseba Ventura, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Bilbo team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): En Vladimir De Blander va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bilbo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Lenart Burnić va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Bilbo van sortir al contraatac amb encert al minut 68, però Lenart Burnić no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.