Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amants Bandits (312073) - Atletico de Bustillo (1438013) » 681210535: T67/J13/VI

Liga 681210535 Información oficial sobre el partido 681210535 en Hattrick

20.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 13 / VI.207 (14525)

Amants Bandits Alineación oficial del equipo 'Amants Bandits' en el partido 0 - 3 Atletico de Bustillo Alineación oficial del equipo 'Atletico de Bustillo' en el partido
0 - 1 Antti Kuusiniemi (20')
0 - 2 Alexandre von Alkier (41')
0 - 3 Janusz Kosiński (69')
Amants Bandits Alineación oficial del equipo 'Amants Bandits' en el partido 0 - 3 Atletico de Bustillo Alineación oficial del equipo 'Atletico de Bustillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Amants Bandits Alineación oficial del equipo 'Amants Bandits' en el partido 1 - 1 Atletico de Bustillo Alineación oficial del equipo 'Atletico de Bustillo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,5 % 37,3 % 32,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amants Bandits

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Bandits enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Panayiotis Mantis va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Bandits van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 74, però el xut de Octavian Maftei des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Paul Kreilinger de Bandits va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Atletico de Bustillo

Goles Goles

  • 138 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Károly Újhelyi va anar directament als peus de Antti Kuusiniemi que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 184 Minuto 41 (Gol de penalti): Atletico va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Alexandre von Alkier va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 186 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Atletico va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Janusz Kosiński rematés de volea a la xarxa. El 0 - 3 pujava al marcador al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Nikolas Katsadourakis, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 43 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Atletico va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 Viktor Macoun va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Károly Újhelyi, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Gianni Luccarini no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Antti Kuusiniemi estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Raúl Gil de Atletico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.