Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Fuengirola (1578248) - Truja.f.c (777721) » 681209166: T67/J8/VI

Liga 681209166 Información oficial sobre el partido 681209166 en Hattrick

16.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 8 / VI.183 (14501)

C.F. Fuengirola Alineación oficial del equipo 'C.F. Fuengirola' en el partido 2 - 1 Bachata Team Alineación oficial del equipo 'Bachata Team' en el partido
Donald Verhaegh (14') 1 - 0
1 - 1 Bento Batuca (37')
Zdeněk Kresl (78') 2 - 1
C.F. Fuengirola Alineación oficial del equipo 'C.F. Fuengirola' en el partido 2 - 1 Bachata Team Alineación oficial del equipo 'Bachata Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F. Fuengirola Alineación oficial del equipo 'C.F. Fuengirola' en el partido 2 - 0 Bachata Team Alineación oficial del equipo 'Bachata Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Fuengirola

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 14 gràcies a la jugada de Donald Verhaegh, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Corria el minut 78 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Zdeněk Kresl, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Silvio Ollomol es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Fuengirola va anar a parar a la dreta de l'atac on en Josep Antoni Beneito, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Zdeněk Kresl! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44, Hryhorii Bohusz arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Keijo Pokkinen, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hryhorii Bohusz de Fuengirola va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Bachata Team

Goles Goles

  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 37, en Mahir Ramljak del Bachata va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Bento Batuca que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bachata va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mahir Ramljak, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Keijo Pokkinen es va comportar com un juvenil al minut 79 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.