Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ANTOMIG FC (777108) - Spontiak (434173) » 681208639: T67/J2/VI

Liga 681208639 Información oficial sobre el partido 681208639 en Hattrick

04.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 2 / VI.174 (14492)

ANTOMIG FC Alineación oficial del equipo 'ANTOMIG FC' en el partido 3 - 0 Pitus Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Pitus Futbol Club' en el partido
Lewis Neligan (11') 1 - 0
Stanisław Wolnik (16') 2 - 0
Christian Landén (81') 3 - 0
ANTOMIG FC Alineación oficial del equipo 'ANTOMIG FC' en el partido 3 - 0 Pitus Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Pitus Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
ANTOMIG FC Alineación oficial del equipo 'ANTOMIG FC' en el partido 7 - 0 Pitus Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Pitus Futbol Club' en el partido
Es un cenizo 6.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ANTOMIG FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 11 (Gol de penalti): Corria el minut 11, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. ANTOMIG s'avançava en el marcador després que en Lewis Neligan xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de ANTOMIG pel centre va donar un gran resultat: el gol de Stanisław Wolnik va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Christian Landén, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a ANTOMIG.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Stanisław Wolnik va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El jugador local Guilherme Manuel Baptista Santos per poc que no incrementa el marcador al minut 25. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pedro Mora va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Theo Coninckx es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Jovan Selaković, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 82 quan Theo Coninckx de ANTOMIG gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Lewis Neligan. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Pitus Futbol Club

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en José Manuel Viscón no va ser aprofitada per en Ferran Huentelicán que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): José Manuel Viscón va fer una magnífica centrada, però la rematada de Eurico Rocha va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carl-Fredrik Hjortblad de PitusFC es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ferran Huentelicán de PitusFC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.