Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Málaga (996097) - Green Boys (437516) » 681206756: T67/J7/VI

Liga 681206756 Información oficial sobre el partido 681206756 en Hattrick

09.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 7 / VI.140 (14458)

melisketa Alineación oficial del equipo 'melisketa' en el partido 1 - 1 Green Boys Alineación oficial del equipo 'Green Boys' en el partido
0 - 1 Julián Loinaz (2')
趙 (Chiu) 家龍 (Jialong) (76') 1 - 1
melisketa Alineación oficial del equipo 'melisketa' en el partido 1 - 1 Green Boys Alineación oficial del equipo 'Green Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
melisketa Alineación oficial del equipo 'melisketa' en el partido 1 - 1 Green Boys Alineación oficial del equipo 'Green Boys' en el partido
Tiene un resultado normal 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,4 % 15,5 % 25,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

melisketa

Goles Goles

  • 186 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del melisketa. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en 趙 (Chiu) 家龍 (Jialong) va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Rene Faulkner va estar a punt de marcar al minut 13 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de melisketa va anar a parar a la dreta de l'atac on en Rene Faulkner, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de melisketa va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Joca Carvalho Duarte, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Matthias Bunjes de melisketa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Green Boys

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Julián Loinaz quedar desmarcat i marcar per a GB al minut 2. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 38 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Sukijan Murod van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Joca Carvalho Duarte a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfred Ruiz-Berriz de GB va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.