Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ferencváros Torna Club (1421858) - Pucheros FC (1579902) » 681205818: T67/J11/VI

Liga 681205818 Información oficial sobre el partido 681205818 en Hattrick

06.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 11 / VI.123 (14441)

Ferencváros Torna Club Alineación oficial del equipo 'Ferencváros Torna Club' en el partido 5 - 0 R.C.D. Mewers Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Mewers' en el partido
Javián Elosegui (23') 1 - 0
Javián Elosegui (26') 2 - 0
Hadar Rodríguez (29') 3 - 0
Javián Elosegui (35') 4 - 0
Marceliano Pacanchique (61') 5 - 0
Ferencváros Torna Club Alineación oficial del equipo 'Ferencváros Torna Club' en el partido 5 - 0 R.C.D. Mewers Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Mewers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Ferencváros Torna Club Alineación oficial del equipo 'Ferencváros Torna Club' en el partido 4 - 1 R.C.D. Mewers Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Mewers' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ferencváros Torna Club

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Ferencvárs prenia la batuta de l'encontre al minut 23, quan en Javián Elosegui va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Ferencvárs va aconseguir el 2 - 0 quan Javián Elosegui va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 108 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Marceliano Pacanchique és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Hadar Rodríguez perquè aconseguís el 3 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Ferencvárs va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Javián Elosegui des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 61 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Ferencvárs i així augmentar el marcador a 5 - 0 als 61 minuts de joc. Mentre en Marceliano Pacanchique el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Marceliano Pacanchique es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

R.C.D. Mewers

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Jesús Ignacio Cifontes no va ser aprofitada per en Oronzo Polastri que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 251 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Oronzo Polastri va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 253 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): R.C.D. van seguir progressant per la banda dreta. Luis Varona va tenir la seva oportunitat al minut 38, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 47 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en José María Sánchez amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Bastien Leenaert va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 75 en Hermóxenes das Caldas va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Jorge Manuel Soto va impedir que reduïssin les diferències al marcador.