Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD La Guardia (1418298) - Halcones Bermellones (1583277) » 681204050: T67/J1/VI

Liga 681204050 Información oficial sobre el partido 681204050 en Hattrick

28.08.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 1 / VI.92 (14410)

Moles Team FC Alineación oficial del equipo 'Moles Team FC' en el partido 3 - 1 Guixar F.C. Alineación oficial del equipo 'Guixar F.C.' en el partido
0 - 1 Caitan Pardo (40')
Néstor Matus (44') 1 - 1
Antonio Puelles (83') 2 - 1
Björn Swärdgård (89') 3 - 1
Moles Team FC Alineación oficial del equipo 'Moles Team FC' en el partido 3 - 1 Guixar F.C. Alineación oficial del equipo 'Guixar F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Moles Team FC Alineación oficial del equipo 'Moles Team FC' en el partido 8 - 0 Guixar F.C. Alineación oficial del equipo 'Guixar F.C.' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moles Team FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, Néstor Matus va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 els aficionats van embogir quan en Antonio Puelles va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Moles.
  • 130 Minuto 89 (Gol de falta): El gol de falta de Björn Swärdgård sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 89 i ampliar l'avantatge de Moles a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 14 per blocar una centrada d'en Björn Swärdgård va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Moles.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Moles va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Taha Rasheed Al-Sabhy en un 1 contra 1 amb el porter Juan Carantoña, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 el Moles va posar setge sobre la defensa central visitant però en Björn Swärdgård no va estar gens encertat.
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Paul Wasserhaus no va ser aprofitada per en Aki Viskari que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En 林 (Lin) 云宪 (Yunxian) va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Moles se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 es va veure una gran oportunitat per a Moles per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Antonio Puelles, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Moles va estar a punt de posar-se per davant al minut 77 però 林 (Lin) 云宪 (Yunxian) va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Taha Rasheed Al-Sabhy gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juan Carantoña va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Guixar F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): En Ricardo García-Cardo entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Guixar, un peu providencial d'en Caitan Pardo va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Guixar va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Felix Schmid-Hauser, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 218 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Guixar Raúl Cabreta quasi marca al minut 88 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Adrià Salvà l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.