Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Ribera del Duero (435704) - Pencos Balompie (1364918) » 681202274: T67/J7/VI

Liga 681202274 Información oficial sobre el partido 681202274 en Hattrick

09.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 7 / VI.60 (14378)

F.C. Ribera del Duero Alineación oficial del equipo 'F.C. Ribera del Duero' en el partido 4 - 1 Pencos Balompie Alineación oficial del equipo 'Pencos Balompie' en el partido
Gerlando Mercadante (7') 1 - 0
Duško Samukić (31') 2 - 0
Ramzi Dahman (76') 3 - 0
Olivier Guéguin (82') 4 - 0
4 - 1 Luis Martínez de Porras (83')
F.C. Ribera del Duero Alineación oficial del equipo 'F.C. Ribera del Duero' en el partido 4 - 1 Pencos Balompie Alineación oficial del equipo 'Pencos Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Ribera del Duero Alineación oficial del equipo 'F.C. Ribera del Duero' en el partido 2 - 1 Pencos Balompie Alineación oficial del equipo 'Pencos Balompie' en el partido
Tiene suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Ribera del Duero

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Ribera van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gerlando Mercadante va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Ribera va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Duško Samukić progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Ramzi Dahman de Ribera va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Olivier Guéguin va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Ribera per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Olivier Guéguin va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Vander Márcio Lítio de Ribera va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ramzi Dahman va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Duško Samukić va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vasiliy Klass de Ribera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Pencos Balompie

Goles Goles

  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Balompie va aconseguir el 4 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Josep Arnau Mir, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Luis Martínez de Porras que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Balompie sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Miguel Cortiguera, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 28 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Martínez de Porras de Balompie va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Gesquier de Balompie es va guanyar la targeta groga merescudament.