Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Benetxvii (30905) - SUPER GARLICK (125717) » 681202160: T67/J6/VI

Liga 681202160 Información oficial sobre el partido 681202160 en Hattrick

02.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 6 / VI.58 (14376)

Benetxvii Alineación oficial del equipo 'Benetxvii' en el partido 2 - 1 SUPER GARLICK Alineación oficial del equipo 'SUPER GARLICK' en el partido
Vaggelis Gogolos (2') 1 - 0
Víctor Gutiérrez (30') 2 - 0
2 - 1 Barna Szőke (74')
Benetxvii Alineación oficial del equipo 'Benetxvii' en el partido 2 - 1 SUPER GARLICK Alineación oficial del equipo 'SUPER GARLICK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Benetxvii Alineación oficial del equipo 'Benetxvii' en el partido 2 - 0 SUPER GARLICK Alineación oficial del equipo 'SUPER GARLICK' en el partido
Tiene un resultado normal 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Benetxvii

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 2 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Vaggelis Gogolos llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Víctor Gutiérrez es va introduir dins la defensa central al minut 30, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 6 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Vaggelis Gogolos, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 234 Minuto 38 (Ocasión de penalti): Al minut 38 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Vaggelis Gogolos, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

SUPER GARLICK

Goles Goles

  • 154 Minuto 74 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Barna Szőke. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de GARLICK va anar a parar a la dreta de l'atac on en Johnnie Lasagna, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de GARLICK va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Johnnie Lasagna, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de GARLICK va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Guillermo Ortiz-Villajos, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 206 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Juan Carlos Neira que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.