Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aleatorios Cracks (436389) - Hakimi FC (492578) » 681201104: T67/J8/VI

Liga 681201104 Información oficial sobre el partido 681201104 en Hattrick

16.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 8 / VI.39 (14357)

Aleatorios Cracks Alineación oficial del equipo 'Aleatorios Cracks' en el partido 3 - 0 Xixón Ruedas FC Alineación oficial del equipo 'Xixón Ruedas FC' en el partido
Jaime San Martín (9') 1 - 0
Pablo Valda (46') 2 - 0
Paco Salvado (66') 3 - 0
Aleatorios Cracks Alineación oficial del equipo 'Aleatorios Cracks' en el partido 3 - 0 Xixón Ruedas FC Alineación oficial del equipo 'Xixón Ruedas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Aleatorios Cracks Alineación oficial del equipo 'Aleatorios Cracks' en el partido 3 - 1 Xixón Ruedas FC Alineación oficial del equipo 'Xixón Ruedas FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,2 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aleatorios Cracks

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 els aficionats van embogir quan en Jaime San Martín va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Aleatorios.
  • 131 Minuto 46 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Pablo Valda es va introduir dins la defensa central al minut 46, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 115 Minuto 66 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Paco Salvado de Aleatorios va fer un bon esprint per escapar-se de Dan Portase i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 0. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Juan Corbalán, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Juan Corbalán va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Corbalán de Aleatorios va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Corbalán.

Xixón Ruedas FC

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Ruedas van seguir progressant per la banda dreta. Tuomas Kakko va tenir la seva oportunitat al minut 48, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Baldo Gerboni va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Bo Göran Hägerfeldt.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Luboš Kopsa la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Ruedas havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.