Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia HC (490259) - ST Vicenç de Torelló (1432833) » 681200319: T67/J8/VI

Liga 681200319 Información oficial sobre el partido 681200319 en Hattrick

16.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 8 / VI.25 (14343)

Valencia HC Alineación oficial del equipo 'Valencia HC' en el partido 0 - 3 ST Vicenç de Torelló Alineación oficial del equipo 'ST Vicenç de Torelló' en el partido
0 - 1 Toni Puiggené (31')
0 - 2 Gerrardo Greco (50')
0 - 3 Gerrardo Greco (77')
Valencia HC Alineación oficial del equipo 'Valencia HC' en el partido 0 - 3 ST Vicenç de Torelló Alineación oficial del equipo 'ST Vicenç de Torelló' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Valencia HC Alineación oficial del equipo 'Valencia HC' en el partido 1 - 5 ST Vicenç de Torelló Alineación oficial del equipo 'ST Vicenç de Torelló' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia HC

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Rahmath Senasinghe va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 203 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Valencia va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Rahmath Senasinghe va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 16 (Tarjeta roja directa): Al minut 16 en Yisrael Gino va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

ST Vicenç de Torelló

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): En Toni Puiggené donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 31 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gerrardo Greco va augmentar l'avantatge de Torelló a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 77, Torelló va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Gerrardo Greco.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Toni Puiggené va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Andoni Zubizarreta va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Stefan Marik de Torelló, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Abd El Zaher Abou El Saoud, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zsolt Győrffy de Torelló es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 34 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Zsolt Győrffy es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Stefan Marik s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Gerrardo Greco de Torelló va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.