Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maister Team (795848) - Team Cer (1459516) » 681200202: T67/J7/VI

Liga 681200202 Información oficial sobre el partido 681200202 en Hattrick

09.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 7 / VI.23 (14341)

Maister Team Alineación oficial del equipo 'Maister Team' en el partido 0 - 2 Team Cer Alineación oficial del equipo 'Team Cer' en el partido
0 - 1 Dimitris Ravousis (34')
0 - 2 Ville Pänttäjä (36')
Maister Team Alineación oficial del equipo 'Maister Team' en el partido 0 - 2 Team Cer Alineación oficial del equipo 'Team Cer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Maister Team Alineación oficial del equipo 'Maister Team' en el partido 2 - 0 Team Cer Alineación oficial del equipo 'Team Cer' en el partido
Tiene mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maister Team

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Karl-Anton Lundhhult va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 200 Minuto 59 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 59 amb una falta ben llançada per en Karl-Anton Lundhhult, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Felipe Irurreta va disposar d'una bona oportunitat al minut 68, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Witold Dogoda de Maister va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Team Cer

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Dimitris Ravousis va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Miloslav Oračko estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ville Pänttäjä va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 36.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 23 (Ocasión de contra de falta): Team van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 23 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Gerard Grzankowski no va ser gens encertat.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Emanuele Bertassello, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Emanuele Bertassello va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Miloslav Oračko va entorpir al marcador d'en Sten van Wouw per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Miloslav Oračko va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.