Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Diables Negres (802040) - TresSonMultitud (1337644) » 681198861: T67/J7/V

Liga 681198861 Información oficial sobre el partido 681198861 en Hattrick

09.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 7 / V.255 (5770)

Diables Negres Alineación oficial del equipo 'Diables Negres' en el partido 1 - 1 TresSonMultitud Alineación oficial del equipo 'TresSonMultitud' en el partido
Pedro Argandoña (15') 1 - 0
1 - 1 José Antonio Cifuentes (57')
Diables Negres Alineación oficial del equipo 'Diables Negres' en el partido 1 - 1 TresSonMultitud Alineación oficial del equipo 'TresSonMultitud' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Diables Negres Alineación oficial del equipo 'Diables Negres' en el partido 1 - 2 TresSonMultitud Alineación oficial del equipo 'TresSonMultitud' en el partido
Tiene un resultado normal 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,8 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Diables Negres

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 els aficionats van embogir quan en Pedro Argandoña va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de DN.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ignat Zolotnitskiy va fer una magnífica centrada, però la rematada de Simone Benvenuto va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Casper Helderman. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74, Franz Guggisberg arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 79 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rufino del Hoyo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Moragas de DN la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rufino del Hoyo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Rufino del Hoyo de DN per doble groga al minut 82.

TresSonMultitud

Goles Goles

  • 163 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de José Antonio Cifuentes que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): José Antonio Cifuentes, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 14 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Emil van Beilen sol davant la porteria al minut 29, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): TresSonMultitud va estar a punt d'empatar al 39 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de José Antonio Cifuentes que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Peter Lennan quasi aconsegueix empatar per TresSonMultitud al minut 55, però Roberto Masini va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Memoli Görener quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Antonio Cifuentes de TresSonMultitud va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.