Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PRO CUATTRO (794900) - A.D. Rayo Vallekano (772328) » 681198642: T67/J9/V

Liga 681198642 Información oficial sobre el partido 681198642 en Hattrick

23.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 9 / V.251 (5766)

PRO CUATTRO Alineación oficial del equipo 'PRO CUATTRO' en el partido 2 - 2 A.D. Rayo Vallekano Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo Vallekano' en el partido
0 - 1 Dino Borca (4')
Ingo Ascheberg (37') 1 - 1
Adolf Schimmel (41') 2 - 1
2 - 2 Danilo Vasiljević (74')
PRO CUATTRO Alineación oficial del equipo 'PRO CUATTRO' en el partido 2 - 2 A.D. Rayo Vallekano Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo Vallekano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PRO CUATTRO Alineación oficial del equipo 'PRO CUATTRO' en el partido 3 - 0 A.D. Rayo Vallekano Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo Vallekano' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PRO CUATTRO

Goles Goles

  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ingo Ascheberg va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. CUATTRO empatava el partit, 1 a 1, al minut 37.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Adolf Schimmel va donar a CUATTRO un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ingo Ascheberg va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El jugador de CUATTRO Torben Autischer quasi va assolir l'empat al minut 32 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Gaston Mano, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Sergio Pezzarossa, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): CUATTRO va estar a punt de posar-se per davant al minut 81 però Ingo Ascheberg va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Éric Peigne del CUATTRO ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

A.D. Rayo Vallekano

Goles Goles

  • 108 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 1 s'ha de veure repetit: en Marcel Felber de Vallekano va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Dino Borca, que no va perdonar.
  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Vallekano van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 2 mitjançant en Danilo Vasiljević.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): José Acosta va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Vallekano que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Vallekano van sortir al contraatac amb encert al minut 69, però José Acosta no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.