Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Capgrossos Mataró (125112) - C.E.Ravanets (310603) » 681198370: T67/J11/V

Liga 681198370 Información oficial sobre el partido 681198370 en Hattrick

06.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 11 / V.246 (5761)

Capgrossos Mataró Alineación oficial del equipo 'Capgrossos Mataró' en el partido 0 - 5 C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido
0 - 1 Manuel Muriedas (16')
0 - 2 Manuel Muriedas (38')
0 - 3 Reyes Gastea (48')
0 - 4 Óscar Suárez (51')
0 - 5 Óscar Suárez (68')
Capgrossos Mataró Alineación oficial del equipo 'Capgrossos Mataró' en el partido 0 - 5 C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Capgrossos Mataró Alineación oficial del equipo 'Capgrossos Mataró' en el partido 3 - 1 C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,9 % 3,3 % 17,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Capgrossos Mataró

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Mataró va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Benartemi Cirna ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, Fernando Villerías va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Mataró van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Siro Borro, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 215 Minuto 67 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Benartemi Cirna va rebre molts aplaudiments. Al minut 67 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gilberto Luna de Mataró la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

C.E.Ravanets

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Manuel Muriedas que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a C.E.Ravanets.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Manuel Muriedas va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 38, i va fer pujar el 0 - 2 per a C.E.Ravanets.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Reyes Gastea de C.E.Ravanets va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 48. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Óscar Suárez va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Óscar Suárez va augmentar l'avantatge de C.E.Ravanets a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): C.E.Ravanets van sortir al contraatac al minut 20, però Manuel Muriedas va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Manuel Muriedas va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Manuel Muriedas es va quedar sol davant del porter, al minut 37. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Dani Fajula va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Viñambre de C.E.Ravanets va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.