Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Almogàvers (794684) - A.C. Rvecitas (438945) » 681196096: T67/J2/V

Liga 681196096 Información oficial sobre el partido 681196096 en Hattrick

04.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 2 / V.206 (5719)

F.C. Almogàvers Alineación oficial del equipo 'F.C. Almogàvers' en el partido 3 - 0 Rayo Txamberí Alineación oficial del equipo 'Rayo Txamberí' en el partido
Carlo Mangstl (60') 1 - 0
Fabian van Limburg (70') 2 - 0
Carlo Mangstl (89') 3 - 0
F.C. Almogàvers Alineación oficial del equipo 'F.C. Almogàvers' en el partido 3 - 0 Rayo Txamberí Alineación oficial del equipo 'Rayo Txamberí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Almogàvers Alineación oficial del equipo 'F.C. Almogàvers' en el partido 3 - 1 Rayo Txamberí Alineación oficial del equipo 'Rayo Txamberí' en el partido
Tiene un resultado normal 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Almogàvers

Goles Goles

  • 124 Minuto 60 (Gol de penalti): Corria el minut 60, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. CAT s'avançava en el marcador després que en Carlo Mangstl xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): CAT va aconseguir el 2 - 0 quan Fabian van Limburg va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, CAT va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Carlo Mangstl, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 es va veure una gran oportunitat per a CAT per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per 巴 (Ba) 坤俊 (Kunjun), però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43, Fabian van Limburg arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del CAT sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Pau de Montagut, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 68 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Rayo Txamberí

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Conrado Troya que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 216 Minuto 36 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Diego Grife va ser clau en la jugada d'atac de Rayo al minut 36, quan ell mateix va fer una passada brutal a Paco Freixes, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 289 Minuto 39 (Ocasión evento especial): En Conrado Troya, al minut 39 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Pau de Montagut el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Alfonso Osorio Valdés quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, José Ángel Díaz de Reguero de Rayo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arnald Puigdemasa.