Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mediterraneo (778126) - Los Pachachos (1419746) » 681195154: T67/J5/V

Liga 681195154 Información oficial sobre el partido 681195154 en Hattrick

25.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 5 / V.189 (5702)

Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Mediterraneo' en el partido 0 - 9 Los Pachachos Alineación oficial del equipo 'Los Pachachos' en el partido
0 - 1 Jorge Carlos Monet (5')
0 - 2 Juan García Ferreros (32')
0 - 3 Andreu Coma (34')
0 - 4 Ramón Evigui (36')
0 - 5 Gonzalo Ferreró (42')
0 - 6 Hipolito Arriazu (66')
0 - 7 Gonzalo Creus (74')
0 - 8 Joan Macià (79')
0 - 9 Jorge Carlos Monet (84')
Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Mediterraneo' en el partido 0 - 9 Los Pachachos Alineación oficial del equipo 'Los Pachachos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Mediterraneo' en el partido 0 - 6 Los Pachachos Alineación oficial del equipo 'Los Pachachos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mediterraneo

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Mediterraneo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Cledson Grau, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 219 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Mediterraneo va estar a punt d'arribar en un córner. En Domagoj Potočnjak va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Chorche Mingorance de Mediterraneo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Los Pachachos

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Pachachos va ser finalitzada des de l'esquerra per Jorge Carlos Monet al minut 5. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, Juan García Ferreros va augmentar l'avantatge de Pachachos a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 34 de partit va donar a Pachachos l'avantatge per 0 - 3. Andreu Coma en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 36, Pachachos va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ramón Evigui.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42, un xut de Gonzalo Ferreró des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al 66 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Pachachos augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Hipolito Arriazu es rifés el porter i marqués el 0 - 6.
  • 116 Minuto 74 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 74, en Joan Macià del Pachachos va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Gonzalo Creus que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 7.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Pachachos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Joan Macià va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 8 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Jorge Carlos Monet de Pachachos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 9 al minut 84. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ramón Evigui es va quedar sol davant del porter, al minut 52. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juan García Ferreros. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Albar Haranburua s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.