Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ud Ibizaa (795282) - Real ffunness (797138) » 681194690: T67/J1/V

Liga 681194690 Información oficial sobre el partido 681194690 en Hattrick

28.08.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 1 / V.181 (5694)

La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido 0 - 4 Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido
0 - 1 Àlex Monjo (31')
0 - 2 Ignacio Jiménez Gago (75')
0 - 3 Àlex Monjo (81')
0 - 4 Àlex Monjo (84')
La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido 0 - 4 Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido 1 - 3 Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,1 % 0,5 % 90,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Rustidora

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Ludwik Maciuszek va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Arno Sønderskov, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Rusti per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 23, quan Julián Maciel va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 3 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Almar te Brömmelstroet s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julián Maciel.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ludwik Maciuszek es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Real ffunness

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): En Àlex Monjo donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 31 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 75 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de ffunness. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Ignacio Jiménez Gago xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 135 Minuto 81 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Àlex Monjo va marcar el 0 - 3 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, ffunness va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Àlex Monjo, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, un refús desafortunat de Erkan Aşkar, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Àlex Monjo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alberto Olabuenaga després de 54 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Erkan Aşkar va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Lluís Fenollosa. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.