Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sant Pol FC (487842) - Trabuko C.F. (313185) » 681194613: T67/J9/V

Liga 681194613 Información oficial sobre el partido 681194613 en Hattrick

23.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 9 / V.179 (5692)

Magno Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Magno Fútbol Club' en el partido 0 - 2 Trabuko C.F. Alineación oficial del equipo 'Trabuko C.F.' en el partido
0 - 1 Gonzalo Olivos (18')
0 - 2 Leu Zameta (32')
Magno Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Magno Fútbol Club' en el partido 0 - 2 Trabuko C.F. Alineación oficial del equipo 'Trabuko C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Magno Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Magno Fútbol Club' en el partido 2 - 0 Trabuko C.F. Alineación oficial del equipo 'Trabuko C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Magno Fútbol Club

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Ixai Kobika va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Fútbol.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Fútbol va estar a punt de posar-se per davant al minut 16 però Marc Antoni Casellas va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Jamilio va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 203 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Marcel Jubero no oblidarà el que li va passar durant el minut 34. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Fútbol va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan José Luis López López va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, José Luis López López va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ixai Kobika es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Trabuko C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 18 (Gol de contra por la derecha): El jugador Gonzalo Olivos de Trabuko es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Ádám Őrfi el va rematar Leu Zameta amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Miguel Vilella haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Trabuko al minut 9.
  • 240 Minuto 35 (Ocasión de contra de falta): El Trabuko va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Ádám Őrfi la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ádám Őrfi al minut 65, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Trabuko sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ádám Őrfi, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 90 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.