Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Móstoles city F.C. (308752) - The Wheelers (1370794) » 681194216: T67/J8/V

Liga 681194216 Información oficial sobre el partido 681194216 en Hattrick

16.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 8 / V.172 (5685)

Móstoles city F.C. Alineación oficial del equipo 'Móstoles city F.C.' en el partido 6 - 1 The Wheelers Alineación oficial del equipo 'The Wheelers' en el partido
Jani Törmäkangas (7') 1 - 0
Kas Mathieu (18') 2 - 0
George Sturridge (23') 3 - 0
Jani Törmäkangas (64') 4 - 0
Kas Mathieu (76') 5 - 0
5 - 1 Andrei Stănescu (88')
Telo Azevedo Soares (89') 6 - 1
Móstoles city F.C. Alineación oficial del equipo 'Móstoles city F.C.' en el partido 6 - 1 The Wheelers Alineación oficial del equipo 'The Wheelers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Móstoles city F.C. Alineación oficial del equipo 'Móstoles city F.C.' en el partido 2 - 2 The Wheelers Alineación oficial del equipo 'The Wheelers' en el partido
Tiene mucha potra 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,4 % 26,6 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Móstoles city F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): McFC, atacant per l'esquerra al minut 7, va aprofitar el magnífic llançament de Jani Törmäkangas per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 119 Minuto 18 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip McFC va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Kas Mathieu va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): George Sturridge va incrementar l'avantatge de McFC amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Jani Törmäkangas de McFC va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Kas Mathieu va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Telo Azevedo Soares, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 1 per a McFC.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Passaven 33 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Kelvin van Weegen va rematar alt.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de McFC, l'equip va recuperar la pilota al minut 37 i va contraatacar. En George Sturridge va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local George Sturridge va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Jani Törmäkangas, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Kelvin van Weegen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Erkka Lehtonen va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, József Tyukodi de McFC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

The Wheelers

Goles Goles

  • 152 Minuto 88 (Gol por la izquierda): En Andrei Stănescu va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Wheelers va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 36, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Tian Milanič.
  • 219 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Franciszek Nędza va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Andrei Stănescu, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raffael Halser de Wheelers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.