Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AC Millerada (1365050) - Asvicat FC (1421556) » 681192696: T67/J6/V

Liga 681192696 Información oficial sobre el partido 681192696 en Hattrick

02.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 6 / V.145 (5658)

AC Millerada Alineación oficial del equipo 'AC Millerada' en el partido 1 - 1 Fuente Obejuna Alineación oficial del equipo 'Fuente Obejuna' en el partido
Ingolf Fischer (6') 1 - 0
1 - 1 高 (Ko) 弘凱 (Hongkai) (65')
AC Millerada Alineación oficial del equipo 'AC Millerada' en el partido 1 - 1 Fuente Obejuna Alineación oficial del equipo 'Fuente Obejuna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AC Millerada Alineación oficial del equipo 'AC Millerada' en el partido 4 - 1 Fuente Obejuna Alineación oficial del equipo 'Fuente Obejuna' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Millerada

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Millerada contenien la respiració mentre en Ingolf Fischer s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Millerada van sortir al contraatac amb encert al minut 10, però Volkan Wachter no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Antoni Panisello va estar a punt de sentenciar el partit al minut 26, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El jugador local Attila Bognár per poc que no incrementa el marcador al minut 29. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ndaye Nwito va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Attila Bognár una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 57, però una magnífica aturada de Ndaye Nwito va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Millerada va estar a punt de posar-se per davant al minut 78 però Beñat Gutiérrez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Beñat Gutiérrez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Fuente Obejuna

Goles Goles

  • 162 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 65 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en 高 (Ko) 弘凱 (Hongkai) de Obejuna marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Jorge Osorio Rojas va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Gabino Abiega va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 239 Minuto 89 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de József Pálvölgyi va deixar a Jonas Moura assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, 高 (Ko) 弘凱 (Hongkai) de Obejuna va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.