Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hotelbri (1370549) - Las Panteras de Ronda (1366560) » 681192617: T67/J14/V

Liga 681192617 Información oficial sobre el partido 681192617 en Hattrick

27.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 14 / V.143 (5656)

Hotelbri Alineación oficial del equipo 'Hotelbri' en el partido 1 - 2 Las Panteras de Ronda Alineación oficial del equipo 'Las Panteras de Ronda' en el partido
Adrian Padula (8') 1 - 0
1 - 1 José Medina Cantalejo (39')
1 - 2 José Medina Cantalejo (49')
Hotelbri Alineación oficial del equipo 'Hotelbri' en el partido 1 - 2 Las Panteras de Ronda Alineación oficial del equipo 'Las Panteras de Ronda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hotelbri Alineación oficial del equipo 'Hotelbri' en el partido 2 - 2 Las Panteras de Ronda Alineación oficial del equipo 'Las Panteras de Ronda' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,6 % 35,6 % 28,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hotelbri

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Hotelbri s'avançava al marcador al minut 8, després d'un rebot que va caçar en Adrian Padula per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Bodo Gehm al minut 24 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Adrian Padula va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Tufan Ölçer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Bodo Gehm va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Adrian Padula! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Tufan Ölçer va estar a punt de marcar al minut 56 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 210 Minuto 71 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Zoltán Fichtacher quasi empata el partit al minut 71, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Las Panteras de Ronda

Goles Goles

  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Panteras sabia com jugar al contraatac, i al minut 39, José Medina Cantalejo va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 116 Minuto 49 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 49, en Flori Kirchnüchel del Panteras va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a José Medina Cantalejo que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Panteras va estar a punt d'empatar al 21 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Wiljan Reuvers que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Pau Vigatà va marcar al minut 41 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Adam Meeker ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 270 Minuto 47 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Gualtiero Laera al minut 47 semblava entrar, però Mahmoud Ammar va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Flori Kirchnüchel, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 70 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Panteras va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Flori Kirchnüchel de Panteras va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.