Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alcanadre C.F. (491069) - mi ekipo (1589790) » 681191149: T67/J12/V

Liga 681191149 Información oficial sobre el partido 681191149 en Hattrick

13.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 12 / V.117 (5630)

Alcanadre C.F. Alineación oficial del equipo 'Alcanadre C.F.' en el partido 3 - 0 mi ekipo Alineación oficial del equipo 'mi ekipo' en el partido
Odón Prieto (40') 1 - 0
Vladimiro Olaechea (79') 2 - 0
Fayez Eshaq (85') 3 - 0
Alcanadre C.F. Alineación oficial del equipo 'Alcanadre C.F.' en el partido 3 - 0 mi ekipo Alineación oficial del equipo 'mi ekipo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alcanadre C.F. Alineación oficial del equipo 'Alcanadre C.F.' en el partido 2 - 1 mi ekipo Alineación oficial del equipo 'mi ekipo' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,7 % 1,0 % 12,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alcanadre C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Odón Prieto ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Alcanadre es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Alcanadre va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Vladimiro Olaechea progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Amb 85 minuts jugats, en Fayez Eshaq va augmentar l'avantatge de Alcanadre a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Fayez Eshaq! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Cesare Fata va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Romano Cances al minut 59 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Odón Prieto va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Cesare Fata una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 65, però una magnífica aturada de Romano Cances va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El Alcanadre ho intentava per la dreta per mitjà de Paulo Jacinto Cardoso Ramos, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antero Isto.
  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Al minut 80 en Vladimiro Olaechea va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

mi ekipo

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 39 (Ocasión de falta): El ekipo va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 39 amb un llançament de falta perillós. En Sören Fröander però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): En Hans Kindflod va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): El ekipo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 66, però en Hans Kindflod va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.