Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Moyatzo Braves (993893) - CDLOGROÑES AUTENTICO (435027) » 681191101: T67/J13/V

Liga 681191101 Información oficial sobre el partido 681191101 en Hattrick

20.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 13 / V.116 (5629)

Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido 1 - 1 CDLOGROÑES AUTENTICO Alineación oficial del equipo 'CDLOGROÑES AUTENTICO' en el partido
0 - 1 Gotzon Danborearena (5')
Bertín Olivares (74') 1 - 1
Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido 1 - 1 CDLOGROÑES AUTENTICO Alineación oficial del equipo 'CDLOGROÑES AUTENTICO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido 4 - 1 CDLOGROÑES AUTENTICO Alineación oficial del equipo 'CDLOGROÑES AUTENTICO' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moyatzo Braves

Goles Goles

  • 135 Minuto 74 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Bertín Olivares va demostrar la seva experiència quan al minut 74 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 1. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): José Miguel Pastor de Moyatzo va intentar batre la porteria rival al minut 20 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Bertín Olivares quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Diego Fiera de Moyatzo va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 32, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Després de 55 minuts, Bertín Olivares va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Moyatzo enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Sergio Camalva del Moyatzo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Bertín Olivares! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bertín Olivares de Moyatzo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Facundo Seivane de Moyatzo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

CDLOGROÑES AUTENTICO

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): CDLOGROÑES va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 5. Gotzon Danborearena va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 56 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ivan Brufau no va ser aprofitada per en Gotzon Danborearena que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 240 Minuto 76 (Ocasión de contra de falta): El CDLOGROÑES va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Iulian Vezeteu la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 219 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a CDLOGROÑES va estar a punt d'arribar en un córner. En Ivan Brufau va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.