Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yarca Athletic (802131) - Union Real (1416839) » 681190796: T67/J7/V

Liga 681190796 Información oficial sobre el partido 681190796 en Hattrick

09.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 7 / V.111 (5624)

Yarca Athletic Alineación oficial del equipo 'Yarca Athletic' en el partido 4 - 2 Union Real Alineación oficial del equipo 'Union Real' en el partido
Oxel Bellota (17') 1 - 0
Iván Rivas Barón (43') 2 - 0
2 - 1 Radolph Hohenstock (44')
Oxel Bellota (69') 3 - 1
Víctor Madoz (75') 4 - 1
4 - 2 Đặng Đình Hùng (77')
Yarca Athletic Alineación oficial del equipo 'Yarca Athletic' en el partido 4 - 2 Union Real Alineación oficial del equipo 'Union Real' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Yarca Athletic Alineación oficial del equipo 'Yarca Athletic' en el partido 5 - 0 Union Real Alineación oficial del equipo 'Union Real' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yarca Athletic

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 els aficionats van embogir quan en Oxel Bellota va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Yarca Athl.
  • 135 Minuto 43 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Iván Rivas Barón de Yarca Athl va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 2 - 0.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Yarca Athl a 3 - 1. Oxel Bellota va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Yarca Athl pel centre va donar un gran resultat: el gol de Víctor Madoz va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Quique Ferroso! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 218 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner peinado): Víctor Avilés hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Oxel Bellota havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Quique Ferroso va enviar un xut des de 40 metres al minut 36, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Víctor Madoz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Víctor Avilés gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Andrés Lozada va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Iván Rivas Barón va estar a punt de sentenciar el partit al minut 55, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Avilés.

Union Real

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Radolph Hohenstock va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 1 per a Union.
  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): Đặng Đình Hùng va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Union, al minut 77. El marcador va canviar a 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 37 minuts, el Union va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 205 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Đặng Đình Hùng marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Vidgailas Purenkovas que va xutar a fora per molt poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Şener Demirkazık de Union va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.