Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LECONDONI F.C. (121776) - Absentia FC (995592) » 681190794: T67/J7/V

Liga 681190794 Información oficial sobre el partido 681190794 en Hattrick

09.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 7 / V.111 (5624)

LECONDONI F.C. Alineación oficial del equipo 'LECONDONI F.C.' en el partido 2 - 0 Absentia FC Alineación oficial del equipo 'Absentia FC' en el partido
Juan Carlos López Obregón (3') 1 - 0
Juan Carlos López Obregón (43') 2 - 0
LECONDONI F.C. Alineación oficial del equipo 'LECONDONI F.C.' en el partido 2 - 0 Absentia FC Alineación oficial del equipo 'Absentia FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
LECONDONI F.C. Alineación oficial del equipo 'LECONDONI F.C.' en el partido 3 - 1 Absentia FC Alineación oficial del equipo 'Absentia FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LECONDONI F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 3 gràcies a la jugada de Juan Carlos López Obregón, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de LECONDONI pel centre va donar un gran resultat: el gol de Juan Carlos López Obregón va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Luka Alexwangen al minut 15 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Carles Tort va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El LECONDONI ho intentava per la dreta per mitjà de Juan Carlos López Obregón, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Carles Tort de LECONDONI va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El jugador local Joni Willberg per poc que no incrementa el marcador al minut 63. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Luka Alexwangen va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Tor Solhaug va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rubén Carhuavilca de LECONDONI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Absentia FC

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 52 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Diego Garnier amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de IAFC van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Diego Garnier va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abdulqader Nadir Al-Raqady de IAFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zeferino de Medeiros de IAFC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.