Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Union Real (1416839) - LECONDONI F.C. (121776) » 681190788: T67/J6/V

Liga 681190788 Información oficial sobre el partido 681190788 en Hattrick

02.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 6 / V.111 (5624)

Union Real Alineación oficial del equipo 'Union Real' en el partido 2 - 3 LECONDONI F.C. Alineación oficial del equipo 'LECONDONI F.C.' en el partido
0 - 1 Rubén Carhuavilca (69')
Radolph Hohenstock (70') 1 - 1
1 - 2 Rubén Carhuavilca (79')
1 - 3 Joni Willberg (82')
Vidgailas Purenkovas (83') 2 - 3
Union Real Alineación oficial del equipo 'Union Real' en el partido 2 - 3 LECONDONI F.C. Alineación oficial del equipo 'LECONDONI F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Union Real Alineación oficial del equipo 'Union Real' en el partido 0 - 3 LECONDONI F.C. Alineación oficial del equipo 'LECONDONI F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union Real

Goles Goles

  • 115 Minuto 70 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 70 minuts de joc, Radolph Hohenstock, corrent com un esperitat, superà primer Richard Laytha per velocitat, i després el porter posant el 1 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 119 Minuto 83 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Union va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Vidgailas Purenkovas va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Union Radolph Hohenstock quasi va assolir l'empat al minut 80 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Union van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 85, però el xut de Harrison Mgeni des de l'esquerra va sortir desviat.

LECONDONI F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): En Rubén Carhuavilca donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 69 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 170 Minuto 79 (Gol de falta): Rubén Carhuavilca va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 79. 1 - 2 per a LECONDONI.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Joni Willberg va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): LECONDONI va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Andrés Lozada va desviar el xut final de Carles Tort després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Juan Carlos López Obregón que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Es duien 12 minuts de partit jugats quan Juan Carlos López Obregón va estar a punt de posar per davant a LECONDONI amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Andrés Lozada va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Juan Carlos López Obregón va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Andrés Lozada, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després de 84 minuts, Jonas Rytter va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Vlastislav Oulehla va estar atent i va desviar la pilota a córner.