Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D. Espanyol de Barcelona (48215) - Birras People (1371087) » 681190382: T67/J2/V

Liga 681190382 Información oficial sobre el partido 681190382 en Hattrick

04.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 2 / V.104 (5617)

R.C.D. Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Espanyol de Barcelona' en el partido 0 - 2 Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido
0 - 1 Stefano Caneva (23')
0 - 2 Tom Gerhardt Felde (73')
R.C.D. Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Espanyol de Barcelona' en el partido 0 - 2 Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
R.C.D. Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Espanyol de Barcelona' en el partido 2 - 2 Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido
Tiene mala suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,7 % 37,4 % 31,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. Espanyol de Barcelona

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 51 minuts, en Łukasz Sośnicki no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Dylan Bogen no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Łukasz Sośnicki de Espanyol es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 85, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Birras People

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 23, quan Stefano Caneva va posar els visitants Birras per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Tom Gerhardt Felde de Birras va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 73. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Birras va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alfredo Nava va desviar el xut final de Sergio Echezarreta després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mario Vinuesa. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Stefano Caneva de Birras es va guanyar la targeta groga merescudament.