Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cirujano's F.C. (121533) - atronpicones (122786) » 681189097: T67/J2/V

Liga 681189097 Información oficial sobre el partido 681189097 en Hattrick

04.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 2 / V.81 (5594)

Cirujano's F.C. Alineación oficial del equipo 'Cirujano's F.C.' en el partido 2 - 1 Rayito azul Alineación oficial del equipo 'Rayito azul' en el partido
0 - 1 Felipe Andrés Viñas (53')
Lothar Kuranyi (70') 1 - 1
Nedelcho Kopchev (78') 2 - 1
Cirujano's F.C. Alineación oficial del equipo 'Cirujano's F.C.' en el partido 2 - 1 Rayito azul Alineación oficial del equipo 'Rayito azul' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cirujano's F.C. Alineación oficial del equipo 'Cirujano's F.C.' en el partido 3 - 0 Rayito azul Alineación oficial del equipo 'Rayito azul' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cirujano's F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 70 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Lothar Kuranyi de Cirujano's va aconseguir igualar el partit al minut 70, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 78 gràcies a la jugada de Nedelcho Kopchev, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Dudi Bennett va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Rayito. La jugada d'estratègia del Cirujano's per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Dudi Bennett va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9, Niko Rieskaniemi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 210 Minuto 66 (Ocasión de falta): Ondřej Kozák va llançar una falta directa al minut 66 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Hogan Troy del Cirujano's ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Niko Rieskaniemi de Cirujano's va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Rayito azul

Goles Goles

  • 174 Minuto 53 (Gol de penalti): Rayito va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Felipe Andrés Viñas va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Rayito sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Dragoş Malea, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 8 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Dragoş Malea va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Rayito que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.