Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hijos del Padre Cid (1337265) - R. Zaragoza (308051) » 681188850: T67/J11/V

Liga 681188850 Información oficial sobre el partido 681188850 en Hattrick

06.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 11 / V.76 (5589)

Hijos del Padre Cid Alineación oficial del equipo 'Hijos del Padre Cid' en el partido 3 - 2 R. Zaragoza Alineación oficial del equipo 'R. Zaragoza' en el partido
0 - 1 Alberto Iniesta (6')
Johnnie Gould (38') 1 - 1
1 - 2 Dicky van Noort (41')
Miguel Lasarte (42') 2 - 2
Óscar Palomino (89') 3 - 2
Hijos del Padre Cid Alineación oficial del equipo 'Hijos del Padre Cid' en el partido 3 - 2 R. Zaragoza Alineación oficial del equipo 'R. Zaragoza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Hijos del Padre Cid Alineación oficial del equipo 'Hijos del Padre Cid' en el partido 3 - 1 R. Zaragoza Alineación oficial del equipo 'R. Zaragoza' en el partido
Tiene un resultado normal 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,4 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hijos del Padre Cid

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al HdPC una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Johnnie Gould, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 38.
  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 42, Miguel Lasarte de HdPC empatava el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 els aficionats van embogir quan en Óscar Palomino va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de HdPC.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 37 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Johnnie Gould va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): HdPC va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 61 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Antoni Maria Marquès ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Omar Morata va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 207 Minuto 64 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Óscar Palomino va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lucas Sáez Barrio.

R. Zaragoza

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 6, quan Alberto Iniesta va posar els visitants Zaragoza per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Alberto Iniesta va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Zaragoza, Dicky van Noort, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del HdPC. La jugada d'estratègia del Zaragoza per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Remy Fliegenbauer va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ronan Pelloux ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jim Wilkin de Zaragoza va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.