Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hijos del Padre Cid (1337265) - cohetes (1457433) » 681188843: T67/J9/V

Liga 681188843 Información oficial sobre el partido 681188843 en Hattrick

23.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 9 / V.76 (5589)

Hijos del Padre Cid Alineación oficial del equipo 'Hijos del Padre Cid' en el partido 2 - 1 cohetes Alineación oficial del equipo 'cohetes' en el partido
0 - 1 Runolv Sundby (7')
Carlos Coquero (36') 1 - 1
Tarik Ramzaoui (80') 2 - 1
Hijos del Padre Cid Alineación oficial del equipo 'Hijos del Padre Cid' en el partido 2 - 1 cohetes Alineación oficial del equipo 'cohetes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Hijos del Padre Cid Alineación oficial del equipo 'Hijos del Padre Cid' en el partido 3 - 4 cohetes Alineación oficial del equipo 'cohetes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,7 % 18,3 % 56,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hijos del Padre Cid

Goles Goles

  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Carlos Coquero va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. HdPC empatava el partit, 1 a 1, al minut 36.
  • 120 Minuto 80 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Tarik Ramzaoui al minut 80, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al HdPC i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Óscar Palomino de HdPC va intentar batre la porteria rival al minut 19 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Carlos Coquero va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 20, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 es va veure una gran oportunitat per a HdPC per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Omar Morata, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Óscar Palomino es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Antoni Maria Marquès de HdPC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

cohetes

Goles Goles

  • 139 Minuto 7 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de cohetes Runolv Sundby va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Lucas Sáez Barrio va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9 de partit, Frank Feenwiese va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 239 Minuto 17 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Frank Feenwiese va servir per deixar enrere el gegant Lucas Sáez Barrio al minut 17, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 283 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Erickson Tejada al minut 23, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Tiemen de Borst quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.