Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cansinos c.f. (1419624) - SSARP (799640) » 681188782: T67/J8/V

Liga 681188782 Información oficial sobre el partido 681188782 en Hattrick

16.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 8 / V.75 (5588)

cansinos c.f. Alineación oficial del equipo 'cansinos c.f.' en el partido 1 - 3 KEVOE HC Alineación oficial del equipo 'KEVOE HC' en el partido
0 - 1 Ljubomir Tadijanović (17')
René Bouwkamp (25') 1 - 1
1 - 2 孝俊 (Takatoshi) 依田 (Yoda) (70')
1 - 3 Max Carlos Rocha Gomes (88')
cansinos c.f. Alineación oficial del equipo 'cansinos c.f.' en el partido 1 - 3 KEVOE HC Alineación oficial del equipo 'KEVOE HC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
cansinos c.f. Alineación oficial del equipo 'cansinos c.f.' en el partido 1 - 5 KEVOE HC Alineación oficial del equipo 'KEVOE HC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cansinos c.f.

Goles Goles

  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): Els jugadors del cansinos amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 25, deixant René Bouwkamp en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Suleiman Al-akel va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de cansinos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 210 Minuto 82 (Ocasión de falta): En Piotrek Trębicki tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 225 Minuto 87 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Pedro Abarca es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.

KEVOE HC

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): Amb 17 minuts jugats, Ljubomir Tadijanović de KEVOE va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 173 Minuto 70 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en 孝俊 (Takatoshi) 依田 (Yoda) va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al 88 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a KEVOE augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Max Carlos Rocha Gomes es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 15 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Max Carlos Rocha Gomes va rebre molts aplaudiments. Al minut 15 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del KEVOE que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ljubomir Tadijanović, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Karl Plaar quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Hristu Cucoş, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Guy Fear va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 284 Minuto 90 (Ocasión de penalti): Guy Fear de KEVOE va fallar un penal al minut 90. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andy Hollenstein de KEVOE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.