Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bictorioso (1332365) - Al Igual No (1434259) » 681188576: T67/J12/V

Liga 681188576 Información oficial sobre el partido 681188576 en Hattrick

13.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 12 / V.71 (5584)

bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido 1 - 1 Al Igual No Alineación oficial del equipo 'Al Igual No' en el partido
0 - 1 Jesús Maña (31')
Víctor Gorostazu (47') 1 - 1
bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido 1 - 1 Al Igual No Alineación oficial del equipo 'Al Igual No' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido 2 - 1 Al Igual No Alineación oficial del equipo 'Al Igual No' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,9 % 0,4 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bictorioso

Goles Goles

  • 111 Minuto 47 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 47, Víctor Gorostazu de bictorioso empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de bictorioso a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Josep Carles Cervós va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 220 Minuto 10 (Ocasión de falta): Al minut 10, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Santiago Molleda quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Jomoh Bujosi va estar a punt d'empatar per a bictorioso quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Gabriel Hoop va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Aurubilitu Parrazar va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 es va veure una gran oportunitat per a bictorioso per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Víctor Gorostazu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): bictorioso va estar a punt de posar-se per davant al minut 70 però Víctor Gorostazu va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): bictorioso va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Josep Antoni Sanromà en un 1 contra 1 amb el porter Gabriel Hoop, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Al Igual No

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 31, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jesús Maña es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 68 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en José Urruchua que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Carretón de Igual es va guanyar la targeta groga merescudament.