Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

groundforcebcn (487522) - Al Igual No (1434259) » 681188559: T67/J8/V

Liga 681188559 Información oficial sobre el partido 681188559 en Hattrick

16.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 8 / V.71 (5584)

groundforcebcn Alineación oficial del equipo 'groundforcebcn' en el partido 0 - 1 Al Igual No Alineación oficial del equipo 'Al Igual No' en el partido
0 - 1 Roberto Rivas (82')
groundforcebcn Alineación oficial del equipo 'groundforcebcn' en el partido 0 - 1 Al Igual No Alineación oficial del equipo 'Al Igual No' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
groundforcebcn Alineación oficial del equipo 'groundforcebcn' en el partido 0 - 2 Al Igual No Alineación oficial del equipo 'Al Igual No' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

groundforcebcn

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 4 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Caetano Borges, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de groundforcebcn va anar a parar a la dreta de l'atac on en Benjamin Halilbegović, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 218 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner peinado): Knud Wagner quasi marca en una jugada assajada de córner que Benjamin Halilbegović havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Benjamin Halilbegović de groundforcebcn la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Al Igual No

Goles Goles

  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 82, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Roberto Rivas es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Al minut 3 de partit, Txomin Artabebeitia quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jesús Maña ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Juan Antonio Cebadilla va marcar al minut 20 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Igual va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 23, quan Txomin Artabebeitia va quedar-se sol davant el porter Javier Suárez, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Juan Antolín que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Txomin Artabebeitia va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 60, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Javier Suárez va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Igual va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Javier Suárez va desviar el xut final de Juan Antolín després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Jesús Botaya de Igual va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.