Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD Pétrola (1433709) - Fortpienc F.C. (773552) » 681188548: T67/J5/V

Liga 681188548 Información oficial sobre el partido 681188548 en Hattrick

25.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 5 / V.71 (5584)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido 3 - 1 Fortpienc F.C. Alineación oficial del equipo 'Fortpienc F.C.' en el partido
Carlos Estremera (5') 1 - 0
José Milanos (31') 2 - 0
2 - 1 Alejandro Rodríguez (66')
Andrei Cocriş (67') 3 - 1
AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido 3 - 1 Fortpienc F.C. Alineación oficial del equipo 'Fortpienc F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido 3 - 0 Fortpienc F.C. Alineación oficial del equipo 'Fortpienc F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AD Pétrola

Goles Goles

 • 108 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible (general)): José Milanos de Pétrola va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Carlos Estremera que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
 • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar José Milanos, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Pétrola.
 • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Pétrola va aconseguir el 3 - 1 quan Andrei Cocriş va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

 • 232 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Romolo Apostolo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
 • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Cibrán Spínola va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
 • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Ulises Landín gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jyri Kangaskoski va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
 • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Andrei Cocriş, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
 • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jyri Kangaskoski al minut 55 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Romolo Apostolo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
 • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, Andrei Cocriş gairebé va marcar per a Pétrola des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Fortpienc F.C.

Goles Goles

 • 153 Minuto 66 (Gol por la derecha): Els jugadors de Fortpienc no defallien en cap moment. Producte d'això, en Alejandro Rodríguez va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

 • 240 Minuto 10 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Fortpienc sortien al contraatac. La falta llançada per Patryk Bednaruk va sortir força alta sense massa perill.
 • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Wasim Layous va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Víctor Jiménez Umbral no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Isaac Ibañez Irarrazábal.