Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valzar F.C. (1418651) - Wills F.C. (774829) » 681188177: T67/J10/V

Liga 681188177 Información oficial sobre el partido 681188177 en Hattrick

30.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 10 / V.64 (5577)

Valzar F.C. Alineación oficial del equipo 'Valzar F.C.' en el partido 1 - 4 Wills F.C. Alineación oficial del equipo 'Wills F.C.' en el partido
0 - 1 Marc Antoni Rigat (3')
0 - 2 Marc Antoni Rigat (23')
Sergio Nicolás (35') 1 - 2
1 - 3 Marc Antoni Rigat (60')
1 - 4 Ischa van Ysselsteyn (75')
Valzar F.C. Alineación oficial del equipo 'Valzar F.C.' en el partido 1 - 4 Wills F.C. Alineación oficial del equipo 'Wills F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valzar F.C. Alineación oficial del equipo 'Valzar F.C.' en el partido 2 - 0 Wills F.C. Alineación oficial del equipo 'Wills F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valzar F.C.

Goles Goles

  • 103 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els seguidors del Valzar f.c van tornar a saltar d'alegria al minut 35. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Sergio Nicolás que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): El Valzar f.c va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Víctor Ansa la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 201 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Sergio Nicolás va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): Wilfred Johnstone hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Oğuzkaan Kürhan havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Valzar f.c van sortir al contraatac al minut 39, però Luigi Krammer va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 210 Minuto 47 (Ocasión de falta): En Víctor Ansa tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Christoph Hahn hauria d'haver estat gol al minut 57 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Després de 59 minuts, Christoph Hahn va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Wills F.C.

Goles Goles

  • 105 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Jesper Kjærsgaard va descol·locar totalment la defensa contrària i Marc Antoni Rigat no va perdonar i va marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Marc Antoni Rigat va augmentar l'avantatge de Wills a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 141 Minuto 60 (Gol de contra por el centro): El Wills era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Marc Antoni Rigat va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 75 de partit va donar a Wills l'avantatge per 1 - 4. Ischa van Ysselsteyn en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): El Wills va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 27, però en Tiburcio Lembo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Tiburcio Lembo després de 38 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Mikko Kippilä va poder desviar-lo a córner.
  • 206 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Marc Antoni Rigat que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Wills va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marino Roccaforte, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aleksandar Mirošević de Wills amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 63 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Jesper Kjærsgaard després que el jugador de Wills li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.