Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Navia CF (48384) - Los Recios de Gonzus (1433110) » 681188034: T67/J3/V

Liga 681188034 Información oficial sobre el partido 681188034 en Hattrick

11.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 3 / V.62 (5575)

Navia CF Alineación oficial del equipo 'Navia CF' en el partido 3 - 0 Los Recios de Gonzus Alineación oficial del equipo 'Los Recios de Gonzus' en el partido
Ariffin bin Hj Bahri (8') 1 - 0
Leonardo Dal Pra' (59') 2 - 0
Axel Halstenbek (73') 3 - 0
Navia CF Alineación oficial del equipo 'Navia CF' en el partido 3 - 0 Los Recios de Gonzus Alineación oficial del equipo 'Los Recios de Gonzus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Navia CF Alineación oficial del equipo 'Navia CF' en el partido 4 - 0 Los Recios de Gonzus Alineación oficial del equipo 'Los Recios de Gonzus' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Navia CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Navia prenia la batuta de l'encontre al minut 8, quan en Ariffin bin Hj Bahri va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Leonardo Dal Pra' va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 141 Minuto 73 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Navia van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 0 mitjançant en Axel Halstenbek.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Leonardo Dal Pra' va estar a punt de sentenciar el partit al minut 14, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Àlex Castell va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El Navia ho intentava per la dreta per mitjà de Leonardo Dal Pra', però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ariffin bin Hj Bahri. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Ariffin bin Hj Bahri de Navia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Los Recios de Gonzus

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Carlos Bedoya va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.