Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Periquitos (1579785) - Inter Valencia (1457512) » 681187522: T67/J1/V

Liga 681187522 Información oficial sobre el partido 681187522 en Hattrick

28.08.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 1 / V.53 (5566)

tompotopón Alineación oficial del equipo 'tompotopón' en el partido 1 - 3 Inter Valencia Alineación oficial del equipo 'Inter Valencia' en el partido
0 - 1 Sergio Lázaro (9')
Luis Ignacio Freixenet (28') 1 - 1
1 - 2 Eduardo Huarte (52')
1 - 3 Sergio Lázaro (53')
tompotopón Alineación oficial del equipo 'tompotopón' en el partido 1 - 3 Inter Valencia Alineación oficial del equipo 'Inter Valencia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
tompotopón Alineación oficial del equipo 'tompotopón' en el partido 2 - 1 Inter Valencia Alineación oficial del equipo 'Inter Valencia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,0 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tompotopón

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Luis Ignacio Freixenet va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. tompotopón empatava el partit, 1 a 1, al minut 28.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Enzo Abraham va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de tompotopón se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 el tompotopón va posar setge sobre la defensa central visitant però en Luis Ignacio Freixenet no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Luis Ignacio Freixenet del tompotopón ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 235 Minuto 59 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Feliks Poterek es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 59, però el porter va aturar el seu xut.
  • 202 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Alexander Hellerberg de tompotopón es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 65, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Peter Kvarnén va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Urs-Ulrich Enzelmann va disposar d'una bona oportunitat al minut 90, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Inter Valencia

Goles Goles

  • 174 Minuto 9 (Gol de penalti): Sergio Lázaro va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 9 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 171 Minuto 52 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Eduardo Huarte que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Valencia.
  • 184 Minuto 53 (Gol de penalti): Valencia va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Sergio Lázaro va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 8 (Ocasión de contra de falta): El Valencia va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Sergio Lázaro la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Sebastián Rubio La Fuente va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 270 Minuto 30 (Ocasión de falta): El Valencia va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 30 amb un llançament de falta perillós. En Sergio Lázaro però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Juan Pablo Manzanaro després que el jugador de Valencia li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.