Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Efervescente F.C. (118928) - arroba bank (992163) » 681187513: T67/J12/V

Liga 681187513 Información oficial sobre el partido 681187513 en Hattrick

13.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 12 / V.52 (5565)

Real Efervescente F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Efervescente F.C.' en el partido 4 - 1 arroba bank Alineación oficial del equipo 'arroba bank' en el partido
Jacobo Jurrjens (15') 1 - 0
Gertjan Habraken (20') 2 - 0
Fotis Digas (69') 3 - 0
Luiz Helm (83') 4 - 0
4 - 1 Rafael Menéndez (84')
Real Efervescente F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Efervescente F.C.' en el partido 4 - 1 arroba bank Alineación oficial del equipo 'arroba bank' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Efervescente F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Efervescente F.C.' en el partido 5 - 1 arroba bank Alineación oficial del equipo 'arroba bank' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Efervescente F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Corria el minut 15 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jacobo Jurrjens, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 137 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Josef Reidlinger va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 20 de joc. Gertjan Habraken es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Amb 69 minuts jugats, en Fotis Digas va augmentar l'avantatge de Efervescente a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Efervescente va aconseguir el 4 - 0 quan Luiz Helm va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Efervescente va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Andrei Cladoveanu va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Radu Trică.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, Gertjan Habraken gairebé va marcar per a Efervescente des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Efervescente a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Andrei Cladoveanu va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josef Reidlinger de Efervescente amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

arroba bank

Goles Goles

  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Gastea Bolonburua va anar directament als peus de Rafael Menéndez que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rafael Menéndez ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Sallent de arroba la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Benicio Ginés de arroba va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.