Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Trocotro Team (1582112) - Stricke Team (1459040) » 681185848: T67/J2/V

Liga 681185848 Información oficial sobre el partido 681185848 en Hattrick

04.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 2 / V.23 (5536)

Trocotro Team Alineación oficial del equipo 'Trocotro Team' en el partido 2 - 2 Stricke Team Alineación oficial del equipo 'Stricke Team' en el partido
0 - 1 Manuel Monroy (8')
Michał Cetryzowski (9') 1 - 1
Dariusz Przesławski (43') 2 - 1
2 - 2 Guillén Berdía (68')
Trocotro Team Alineación oficial del equipo 'Trocotro Team' en el partido 2 - 2 Stricke Team Alineación oficial del equipo 'Stricke Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Trocotro Team Alineación oficial del equipo 'Trocotro Team' en el partido 2 - 0 Stricke Team Alineación oficial del equipo 'Stricke Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trocotro Team

Goles Goles

  • 113 Minuto 9 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Trocotro una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Michał Cetryzowski, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 9.
  • 106 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 43 i semblava que Trocotro desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Dariusz Przesławski va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a Trocotro per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Joaquín Fonfría, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Trocotro va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Wolfgang-Wilhelm Heckermann en un 1 contra 1 amb el porter Pierre Guillou, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 234 Minuto 44 (Ocasión de penalti): En Paul-Emile de Walque va llançar un penal al minut 44. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El Trocotro ho intentava per la dreta per mitjà de Freddie de Búrca, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 207 Minuto 78 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Michał Cetryzowski va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Thomas Schram va estar a punt d'avançar els locals al minut 80 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Paul-Emile de Walque! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joaquín Fonfría de Trocotro es va guanyar la targeta groga merescudament.

Stricke Team

Goles Goles

  • 143 Minuto 8 (Gol de contra por la derecha): El jugador Manuel Monroy de Stricke es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 142 Minuto 68 (Gol de contra por la izquierda): Guillén Berdía va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Stricke i marcant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Stricke va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Guillén Berdía, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.