Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PUERTO_VELEZ (1366155) - bya (990396) » 681185415: T67/J6/V

Liga 681185415 Información oficial sobre el partido 681185415 en Hattrick

02.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 6 / V.15 (5528)

PUERTO_VELEZ Alineación oficial del equipo 'PUERTO_VELEZ' en el partido 2 - 2 bya Alineación oficial del equipo 'bya' en el partido
0 - 1 Luis Alfredo Toloza (41')
Carlos Celada (44') 1 - 1
Mecnun Berdibey (53') 2 - 1
2 - 2 Luís Antônio Holz (65')
PUERTO_VELEZ Alineación oficial del equipo 'PUERTO_VELEZ' en el partido 2 - 2 bya Alineación oficial del equipo 'bya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PUERTO_VELEZ Alineación oficial del equipo 'PUERTO_VELEZ' en el partido 1 - 0 bya Alineación oficial del equipo 'bya' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PUERTO_VELEZ

Goles Goles

  • 112 Minuto 44 (Gol por la izquierda): PUERTO_VELEZ equilibrava la balança al minut 44. En Carlos Celada, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 124 Minuto 53 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 53 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Mecnun Berdibey llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Cibrán do Carballiño va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Caetano Tielas va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Caetano Tielas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, Caetano Tielas gairebé va marcar per a PUERTO_VELEZ des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): PUERTO_VELEZ va estar a punt de posar-se per davant al minut 69 però Cibrán do Carballiño va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 208 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): István János de PUERTO_VELEZ va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Viktor Daskalov es va posar al mig i ho va espatllar tot.

bya

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): En Luis Alfredo Toloza donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 41 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Luís Antônio Holz de bya va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de bya van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Maximino Dexo va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): bya van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 44, però Salvador Antonio Ferrari va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 240 Minuto 75 (Ocasión de contra de falta): bya va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Luis Alfredo Toloza va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Araguzo de bya la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.