Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cuidado con el tiburon (1590445) - tramvia blau (1458597) » 681185412: T67/J5/V

Liga 681185412 Información oficial sobre el partido 681185412 en Hattrick

25.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 5 / V.15 (5528)

Cuidado con el tiburon Alineación oficial del equipo 'Cuidado con el tiburon' en el partido 0 - 2 tramvia blau Alineación oficial del equipo 'tramvia blau' en el partido
0 - 1 刘 (Liu) 文松 (Wensong) (18')
0 - 2 Faustino Agerremendi (31')
Cuidado con el tiburon Alineación oficial del equipo 'Cuidado con el tiburon' en el partido 0 - 2 tramvia blau Alineación oficial del equipo 'tramvia blau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Cuidado con el tiburon Alineación oficial del equipo 'Cuidado con el tiburon' en el partido 2 - 2 tramvia blau Alineación oficial del equipo 'tramvia blau' en el partido
Tiene mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 29,2 % 43,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuidado con el tiburon

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Alen Jusufović hauria d'haver estat gol al minut 27 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 202 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Cuidado va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 34 que Dimitri Gilléron no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Cuidado va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Alen Jusufović va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 219 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Martin Sande va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en 周 (Chau) 康德 (Kangde), es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Martin Sande va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 72 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Javier Valmaseda de Cuidado es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 77, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al 80, Julio Ezquieta hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Dimitri Gilléron. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Dimitri Gilléron i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Cuidado, però el xut de Javier Valmaseda va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Alen Jusufović no oblidarà el que li va passar durant el minut 89. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

tramvia blau

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a tramvia prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en 刘 (Liu) 文松 (Wensong).
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Faustino Agerremendi va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 31, i va fer pujar el 0 - 2 per a tramvia.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 7 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): tramvia va ser a punt de marcar al minut 7, quan el seu jugador Sid Ali Fassekh va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Gert-Marijn Tinbergen quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Daniele Petito, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 216 Minuto 89 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Nikolay Budnev va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 89, i va passar la pilota a Sid Ali Fassekh, però aquest no va encertar a marcar.