Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tramvia blau (1458597) - PUERTO_VELEZ (1366155) » 681185408: T67/J4/V

Liga 681185408 Información oficial sobre el partido 681185408 en Hattrick

18.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 4 / V.15 (5528)

tramvia blau Alineación oficial del equipo 'tramvia blau' en el partido 4 - 0 PUERTO_VELEZ Alineación oficial del equipo 'PUERTO_VELEZ' en el partido
Timo Merkenich (38') 1 - 0
刘 (Liu) 文松 (Wensong) (47') 2 - 0
刘 (Liu) 文松 (Wensong) (54') 3 - 0
Onofrio Ortone (80') 4 - 0
tramvia blau Alineación oficial del equipo 'tramvia blau' en el partido 4 - 0 PUERTO_VELEZ Alineación oficial del equipo 'PUERTO_VELEZ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
tramvia blau Alineación oficial del equipo 'tramvia blau' en el partido 3 - 0 PUERTO_VELEZ Alineación oficial del equipo 'PUERTO_VELEZ' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tramvia blau

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Timo Merkenich va donar a tramvia un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): En 刘 (Liu) 文松 (Wensong) de tramvia va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de tramvia va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en 刘 (Liu) 文松 (Wensong) progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de tramvia pel centre va donar un gran resultat: el gol de Onofrio Ortone va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a tramvia per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gert-Marijn Tinbergen, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fabricius Glatzel va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Nikolay Budnev va rebre molts aplaudiments. Al minut 33 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): tramvia va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Daniel Andriciuc va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Malo Malle.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 65 quan 刘 (Liu) 文松 (Wensong) de tramvia gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Timo Merkenich de tramvia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

PUERTO_VELEZ

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): PUERTO_VELEZ va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 72, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Octavio Damico.
  • 205 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): PUERTO_VELEZ va estar a punt de marcar quan István János va fer una passada impressionant a Viktor Daskalov, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.