Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la lenteja a la ceja (311892) - AIMARTXO (1420562) » 681185348: T67/J3/V

Liga 681185348 Información oficial sobre el partido 681185348 en Hattrick

11.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 3 / V.14 (5527)

la lenteja a la ceja Alineación oficial del equipo 'la lenteja a la ceja' en el partido 1 - 0 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
Luka Vračević (38') 1 - 0
la lenteja a la ceja Alineación oficial del equipo 'la lenteja a la ceja' en el partido 1 - 0 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
la lenteja a la ceja Alineación oficial del equipo 'la lenteja a la ceja' en el partido 1 - 1 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
Tiene un resultado normal 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,1 % 19,9 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la lenteja a la ceja

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els seguidors del lenteja contenien la respiració mentre en Luka Vračević s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Luka Vračević del lenteja ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ernst Naurod va entorpir al marcador d'en Pavel Vasekin per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 219 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Jaime Olmos La Santa va poder marcar per a lenteja en un servei de cantonada picat per en Aleksander Grębowiec quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

AIMARTXO

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Petri Osanen va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de AIMARTXO que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 39 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Aparício Carpinteiro va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Jaime Cano al minut 64 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stanislav Yahlev de AIMARTXO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.