Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Casas Bajas F.S (490564) - Jrg Star (989516) » 681185342: T67/J2/V

Liga 681185342 Información oficial sobre el partido 681185342 en Hattrick

04.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 2 / V.14 (5527)

Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido 0 - 2 Jrg Star Alineación oficial del equipo 'Jrg Star' en el partido
0 - 1 Philipp Koller (5')
0 - 2 Philipp Koller (30')
Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido 0 - 2 Jrg Star Alineación oficial del equipo 'Jrg Star' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido 0 - 1 Jrg Star Alineación oficial del equipo 'Jrg Star' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Casas Bajas F.S

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Casas, l'equip va recuperar la pilota al minut 28 i va contraatacar. En Angel Merino va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 202 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Passaven 76 minuts quan Daniel Langhammer des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Fernando Vergas de Casas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Jrg Star

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): En Srećko Backović entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Star, un peu providencial d'en Philipp Koller va situar el 0-1 al panell digital.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 30 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Star. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Philipp Koller xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Philipp Koller. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Louie Burgon va fer al minut 47 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Lê Chí Tài, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aleksa Kljajić de Star amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Régis Léonard de Star va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cedrik Leipzig de Star es va guanyar la targeta groga merescudament.